Enllaços

VAGA DIJOUS 8 DE MARÇ

AVIS1Benvolgudes famílies,

En relació a la convocatòria de vaga de demà, dia 8 de març, us informem que a hores d’ara no està clar el grau de seguiment que tindrà.

– El seguiment que faran de la vaga el professorat i el Personal  d’Administració i Serveis no el sabrem fins demà mateix.

– El centre romandrà obert. Funcionaran  els serveis mínims decretats pel Departament d’Ensenyament  i es farà l’activitat que el professorat que no s’afegeixi a la vaga tingui programada.

Ara bé, és decisió i responsabilitat final dels pares/mares/tutors legals signar o no aquesta autorització que només serveix per justificar la no assistència al centre.

Salutacions,

L’EQUIP DIRECTIU

 

SERVEIS MÍNIMS DIMECRES 28/02 (actualitzat dimecres 28 a les 7:00h)

AVIS2Benvolgudes famílies,

Per causes metereològiques, el centre no es pot garantir l’activitat acadèmica normalitzada.  És per aquest motiu que només podem assegurar que l’institut romandrà obert amb serveis mínims.

Aquesta és la informació de la que disposem en aquesta hora (7:00h). Si us plau, aneu consultant la pàgina web del centre (també Esemtia) per estar informats de qualsevol novetat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

L’equip directiu

ALERTA NEVADA

AVIS2Benvolgudes famílies,

Davant l’alerta metereològica, per indicacions de protecció civil i en coordinació amb l’ajuntament de Cervelló,  suspenem totes les activitats d’aquesta tarda (exàmens de recuperació, activitats extraescolars, reunions…).

Estigueu atents a les notícies per saber la previsió metereològica per demà al matí. Moltes gràcies!

L’equip directiu

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I NENA EN LA CIÈNCIA

Captura de pantalla 2018-02-15 a les 10.19.52El passat 11 de febrer es celebrà el dia internacional de la dona i la nena en la ciència. Una altra oportunitat per reivindicar la igualtat de gèneres en la nostra societat. El nostre centre va participar-hi enviant uns vídeos fet per alumnes de l’institut tot explicant com viuen les ciències. Voleu saber què varen dir? Aquí teniu els vídeos:

VÍDEO 1 (del minut 1′ 03″ al 1′ 25″ i del minut 1′ 36″ a l’1′ 40″)

VÍDEO 2 (del minut 0′ 09″ al 0′ 14″ i del minut 0′ 57″ a l’1′ 03″)

JORNADA DE PORTES OBERTES

Unknown
El proper dimarts dia 20 de febrer a les 18h tindrà lloc la jornada de portes obertes al nostre institut. Aquesta jornada és exclusiva per a mares i pares. L’alumnat ja coneixerà el centre en les diferents trobades que fem primària-secundària.

FESTIVAL D’HIVERN

calendari2El proper dijous dia 8 de febrer, el nostre institut organitza el festival d’hivern que tindrà lloc a l’Ateneu a les 19h.

Aquest festival a banda d’ajudar a recaptar diners per l’intercanvi de l’alumnat de 4t amb un institut danès, també serà una molt bona oportunitat per gaudir de les diferents actuacions que tots ells ens han preparat. Us hi esperem!

DIA ESCOLAR DE LA NO VIOLÈNCIA I LA PAU (DENIP 2018)

Captura de pantalla 2018-01-30 a les 15.19.43Cada any el 30 de gener es celebra el DENIP en moltes escoles i instituts del món, es commemora l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi el 1948, símbol mundial del pacifisme, aquest any fa 70 anys.

Des del centre, durant tota la setmana i des de diferents matèries, es treballaran els valors de la no-violència i la pau.

A més, durant tres setmanes el nostre institut disposarà d’una exposició sobre el còmic “Maus, relat d’un supervivent”, que ens explica la història de Vladek Spiegelman, un jueu polac supervivent del camp de concentració d’Auswitch. Els alumnes de Mediació de 2n i 3r explicaran a la resta de classes qui era Gandhi.

HORARI ÚLTIM DIA (divendres 22/12)

AVIS1Benvolgudes famílies de l’ESO,

Us fem saber que divendres vinent, dia 22 de desembre, farem horari especial segons la normativa del Departament d’Ensenyament i l’acord del Consell Escolar.

L’alumnat entrarà a les 9:30h del matí per fer Assemblea al Pavelló Poliesportiu

L’hora de sortida serà a les 13:30h del migdia des de l’institut.

Aprofitem per enviar-vos els nostres millors desitjos per a aquestes festes.

Equip Directiu

NOTES DEL 1r TRIMESTRE

notesBenvolgudes famílies,

Les notes d’aquest 1r trimestre les rebreu en format digital via Esemtia entre aquest dimecres 20 al vespre i el dijous 21 al matí. Les recuperacions de les matèries pendents seran els dimarts  9 i 16 de gener de 2018 a les 15:30h.

Contacteu amb nosaltres